Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Εχετε προβλημα με καουρα στο στομαχι υπαρχει λυση:

Έβδομης του Νοεμβρίου 2011, 18:16

Κουρασμένος από αίσθημα του Burn; Χαμηλής οξύτητας διατροφή μπορεί Βοήθεια


Stuart Μπράντφορντ
Το γαστρικό οξύ έχει από καιρό κατηγορηθεί για παλινδρόμηση οξέος , καούρα και άλλα δεινά. Τώρα, όμως, ορισμένοι ειδικοί αρχίζουν να πιστεύουν ότι τα προβλήματα δεν μπορούν να βρίσκονται ακριβώς στο οξύ ανεβαίνει από το στομάχι αλλά και στην κάθοδο της τροφής.
Η ιδέα αυτή έχει πάρει πολλή προσοχή τον τελευταίο καιρό, ιδίως σε δημοφιλή βιβλία όπως το "Crazy Sexy Διατροφή» και «Το οξύ Αλκαλικές Οδηγός Τροφίμων» - τα οποία ισχυρίζονται ότι οι αναγνώστες μπορούν να βελτιώσουν την υγεία τους, εστιάζοντας στην ισορροπία του οξέος και των αλκαλικών στη διατροφή , ως επί το πλείστον από την κατανάλωση περισσότερων λαχανικών και ορισμένα φρούτα και λιγότερα κρέατα και τα επεξεργασμένα τρόφιμα.
Ενώ η επιστήμη πίσω από τέτοιου είδους ισχυρισμοί δεν είναι οριστική, κάποια έρευνα έχει προτείνει ένα όφελος για χαμηλής οξύτητας φαγητό. Μια χούφτα πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ της υγείας των οστών και χαμηλής οξύτητας δίαιτα, ενώ προτείνουν κάποιες αναφορές ότι η οξύτητα του δυτικού τύπου διατροφή αυξάνει τον κίνδυνο διαβήτη και καρδιακής νόσου.
Φέτος, μια μικρή μελέτη έδειξε ότι ο περιορισμός της διατροφικής οξύ θα μπορούσε να ανακουφίσει τα συμπτώματα παλινδρόμησης, όπως βήχα και βραχνάδα σε ασθενείς που δεν είχαν βοηθηθεί από τη φαρμακευτική αγωγή, σύμφωνα με το περιοδικό Annals of Ωτολογίας, Rhinology & λαρυγγολογία.
Στη μελέτη, 12 άνδρες και 8 γυναίκες με συμπτώματα παλινδρόμησης που δεν είχαν ανταποκριθεί στη φαρμακευτική αγωγή είχαν θέσει σε μια χαμηλής οξύτητας δίαιτα για δύο εβδομάδες, εξαλείφοντας όλα τα τρόφιμα και τα ποτά με pH κατώτερο του 5. Όσο χαμηλότερο είναι το pH, τόσο υψηλότερη είναι η οξύτητα? Πολύ όξινα τρόφιμα και ποτά περιλαμβάνουν σόδες διατροφής (02.09 - 03.07), φράουλες (3.5) και σάλτσα μπάρμπεκιου (3.7). Σύμφωνα με τη μελέτη, 19 από τους 20 ασθενείς, με βελτιώσεις με χαμηλής οξύτητας διατροφή, και 3 έγινε τελείως ασυμπτωματική.
Ο συγγραφέας, Δρ Jamie Koufman, που ειδικεύεται στις διαταραχές της φωνής και λαρυγγο παλινδρόμηση (το είδος που συνδέεται με βραχνάδα), τάσσεται υπέρ μιας χαμηλής οξύτητας διατροφή στο νέο της βιβλίο, "Απόσυρση Acid:. Η παλινδρόμηση Cookbook Δίαιτα & Θεραπεία" (Μπορείτε να δείτε μερικές από τις συνταγές σε χορτοφάγους Ευχαριστιών Καλά είναι.)
Παλινδρόμηση φάρμακα επικεντρωθεί στην εξουδετέρωση ή τη μείωση των οξέων που παράγονται στο στομάχι. Αλλά ενώ το γαστρικό οξύ είναι ένας παράγοντας, ο Δρ Koufman λέει, ο πραγματικός ένοχος για πολλούς ασθενείς είναι η πεψίνη, ένα χωνευτικό ένζυμο που μπορεί να υπάρχουν στον οισοφάγο. Σε αυτούς τους ασθενείς, λέει, δεν είναι αρκετό για να καταστείλει το οξύ παίζονται πάνω από το στομάχι.
«Μόλις έχετε πεψίνη στον ιστό, οξύ από πάνω είναι εξίσου επιβλαβείς," είπε. "Όταν πίνετε μια σόδα και έχετε πόνο στο στήθος, μερικές φορές μπορεί να οφείλεται στο οξύ προήλθε από κάτω ή μερικές φορές επειδή οξύ προήλθε από πάνω."
Χαμηλής περιεκτικότητας σε οξέα τρώνε εξισορροπεί τη διατροφή: λιγότερα υψηλής οξύ τρόφιμα και τα πιο high-αλκαλική αυτά. Η κλίμακα pH τρέχει 0-14? Αποσταγμένο νερό έχει pH περίπου 7 και θεωρείται ουδέτερο, και οξύτητα αυξάνει κατά 10 φορές με κάθε μείωση σε ακέραιο αριθμό του pH. Μια τροφή με pH 4 είναι 10 φορές ως ένα όξινο με pH 5. (Το pH του γαστρικού οξέος είναι 1 προς 4.)
Επεξεργασίας και εμφιάλωσης τροφίμων είναι ιδιαίτερα όξινο λόγω των ομοσπονδιακών κανόνων που απαιτούν υψηλή οξύτητα ως συντηρητικό, ο Δρ Koufman λέει. Και σημειώνει ότι η αύξηση της κατανάλωσης των τροφίμων αυτών, συμπίπτει με μια παραπαίουσα αύξηση καρκίνο του οισοφάγου που προκαλείται από τη χρόνια γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση.
Για την ανακούφιση από την καούρα και συμπτωμάτων παλινδρόμησης, ο Δρ Koufman προτείνει μια αυστηρή δύο εβδομάδων «επαγωγή» διατροφή με τίποτα κάτω από pH 5 - δεν φρούτα εκτός από τα πεπόνια και οι μπανάνες, χωρίς ντομάτες και κρεμμύδια, αλλά πολλά άλλα λαχανικά, δημητριακά ολικής αλέσεως και ψάρια ή χωρίς πέτσα πουλερικά. High-αλκαλικές τροφές περιλαμβάνουν τις μπανάνες (5.6), μπρόκολο (6.2) και πλιγούρι βρώμης (7,2).
Μερικά τρόφιμα πρέπει να εξαλειφθούν για άλλους λόγους εκτός από την οξύτητα. Ανεξάρτητα από τα επίπεδα του pH, υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά κρέατα, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, την καφεΐνη, τη σοκολάτα, τα ανθρακούχα αναψυκτικά, τα τηγανητά, το αλκοόλ και τα νομισματοκοπεία είναι γνωστό ότι επιδεινώνουν τα συμπτώματα παλινδρόμησης. Ορισμένα άλλα τρόφιμα, όπως το σκόρδο, τα καρύδια, τα αγγούρια και τα εξαιρετικά φαγητά με καρυκεύματα, μπορεί επίσης να αγγίξει από παλινδρόμηση σε ορισμένους ασθενείς.
Για τους ανθρώπους που δεν έχουν σοβαρή παλινδρόμηση, ο Δρ Koufman προτείνει μια "συντήρησης" δίαιτα των τροφίμων με pH όχι μικρότερο από 4, η οποία επιτρέπει αντικείμενα όπως τα σμέουρα τα μήλα, και γιαούρτι.
Επισημαίνει ότι η διατροφή δεν είναι καθόλου ριζοσπαστικό, και είναι σύμφωνη με τις συστάσεις από διάφορες ιατρικές ομάδες για να φάει μια διατροφή πλούσια σε λαχανικά και δημητριακά ολικής αλέσεως και να περικόψει τις κρέατα και λιπαρά τρόφιμα. Ακόμα, πολλοί άνθρωποι με μια σχετικά υγιεινή διατροφή μπορεί να τρώει πάρα πολλά high-acid τρόφιμα, όπως η σόδα διαίτης ή χυμό εσπεριδοειδών. Η ίδια λέει ότι κάποτε οι άνθρωποι μαθαίνουν τα βασικά της χαμηλής οξύτητας τρώει καθώς και τη δική τρόφιμα ενεργοποιούν τους, είναι μια σχετικά απλή διατροφή που θα ακολουθήσει.
"Αυτή είναι μια δοκιμή-και-λάθους διαδικασία", δήλωσε ο Δρ Koufman. "Κόκκοι είναι καλή, και σχεδόν όλα τα λαχανικά. Σημαίνει, επίσης, τίποτα από ένα μπουκάλι ή μπορεί, εκτός από το νερό. Και κοντά στην κουζίνα στις 8 μ.μ. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου