Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

Πως να απαλλαγειτε απ'τους μαυρους κυκλους.

Πώς να απαλλαγείτε από αυτές μαύρους κύκλους

Πώς να απαλλαγείτε από αυτές μαύρους κύκλους
Το πρόσωπο είναι το πρώτο πράγμα που οι άνθρωποι ματιά, έτσι είναι λίγη κατάπληξη ξοδεύουμε τόσο πολύ χρόνο προσπαθώντας να κρατήσει τα πρόσωπά μας που αναζητούν νέους. Οι άνθρωποι ξοδεύουν συχνά μια μικρή περιουσία και πολύ χρόνο προσπαθώντας για την καταπολέμηση των ρυτίδων, υπερ-μελάγχρωση, και τη χαλάρωση. Αλλά, στην πραγματικότητα τα μάτια ότι οι άνθρωποι ανακοίνωση αρχικά.
Γι 'αυτό κάτω από τα μάτια τσάντες, σκοτεινό πρησμένα κύκλους και πόδι της χήνας γύρω από τα μάτια έχουν μια τέτοια επίδραση στον τρόπο με τους νέους και ελκυστικό που εμφανίζονται. Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο το δέρμα σας φαίνεται, αν τα μάτια σας είναι φωνάζοντας «Είμαι φοριούνται κάτω και εξαντληθεί!"
Στην πραγματικότητα, τους μαύρους κύκλους δεν είναι το αποτέλεσμα του στρες ή την έλλειψη ύπνου. Είναι στην πραγματικότητα που προκαλείται από σπασμένα τριχοειδή αγγεία που διαρρέουν στο αίμα κοντά στην επιφάνεια του δέρματος.
Και καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα σας γίνεται σταδιακά πιο λεπτό και το αίμα από κάτω είναι ορατή μέσω του δέρματος, και μπορεί να φαίνεται σαν κάποιος να σας socked στο μάτι ή έχετε έως και για 24 ώρες κατ 'ευθείαν.
Το λίπος μαξιλάρια κάτω από τα μάτια σας είναι μια ιδιαίτερα εκτεθειμένη περιοχή και, όπως λεπτό, η περιοχή αρχίζει να φαίνεται βυθισμένη. Αυτό μπορεί να δώσει την ψευδαίσθηση της ένα σκοτεινό κύκλο ή σε σκιά.
Για να κάνετε τα πράγματα χειρότερα, αυτά τα μαξιλάρια μπορεί εύκολα να γίνει φλεγμονή, προκαλώντας αιμοφόρα αγγεία για να γίνει πιο ορατή. Μελέτες έχουν δείξει ότι η χαμηλή ροή του αίματος μπορεί επίσης να είναι ένας συμβάλλοντας παράγοντας για την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και των συνδεδεμένων βυθισμένη βλέμμα στα μάτια. Ένας άλλος παράγοντας είναι ότι με τη μεγαλύτερη έκθεση στον ήλιο, χρωστική ουσία του δέρματος αντιδρά ανάλογα, με αποτέλεσμα την πιο σκούρα μπαλώματα.
Οι μύες και τους συνδέσμους κοντά στο μάτι και στις δύο πλευρές της γέφυρας της μύτης - μια περιοχή γιατροί αποκαλούν «δάκρυ γούρνα" - επίσης να αποδυναμώσει την πάροδο του χρόνου. Με τη δομή υποστήριξης του φύγει, το δέρμα αρχίζει να καταρρέει, προκαλώντας ένα είδος εσοχή ή «Γκάτερ» αποτέλεσμα. Όταν η παρακείμενη περιοχή γίνεται πρησμένα, ότι «Γκάτερ" ρίχνει μια σκιά στο δέρμα κάνοντάς το να φαίνεται σαν να υπάρχει ένα σκοτεινό κύκλο. Τους μαύρους κύκλους και κάτω από τα μάτια τσάντες είναι επίσης εξαιρετικά δύσκολο να καθοριστεί μέσα από την αισθητική χειρουργική.
Ευτυχώς όμως, υπάρχει μια μη χειρουργική λύση, που ονομάζεται RestorEyes Triple-Zone Θεραπεία ματιών - έχουν καταρτιστεί ειδικά για την αντιμετώπιση των καλλυντικών προβλήματα γύρω από το μάτι. Είναι ένα από τα ελάχιστα προϊόντα που προσφέρουν μια λύση ειδικά για τη γήρανση τα μάτια. RestorEyes εξομαλύνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων, και τα πόδια κόρακα, ενώ ενυδατώνει και μειώνει την εμφάνιση των σκοτεινών κύκλων κάτω από τα μάτια.
Το προϊόν περιέχει ένα ισχυρό συστατικό που ονομάζεται Grant-X, το οποίο χαλαρώνει το μυϊκές συσπάσεις που οδηγούν σε ρυτίδες. Επίσης, περιλαμβάνει δύο επιπλέον ισχυρά συστατικά? Haloxyl για να φωτίσει τους μαύρους κύκλους και Dermaxyl να ενισχύσουν και την εταιρεία από το δέρμα για ένα αρθεί, νεανική εμφάνιση. Το αποτέλεσμα είναι ένα ευρύτερο, πιο φωτεινή, και νεανική περιοχή των ματιών.
Έτσι, ακριβώς πόσο καλά λειτουργεί το προϊόν;
Έχουμε ελέγξει έξω διάρκειας 6 εβδομάδων κλινική μελέτη τους και τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά αρκετά εντυπωσιακές:
  • 90 τοις εκατό είδε ότι τα μάτια τους το βλέμμα νεώτερο
  • 80 τοις εκατό είδε την εμφάνιση του πρηξίματος μειώνει
  • 85 τοις εκατό ανέφεραν μείωση στην εμφάνιση των μαύρων κύκλων
  • 89 τοις εκατό είδε μια βελτίωση στα πόδια και τις ρυτίδες κόρακα
Θα λειτουργήσει για σας;
RestorEyes είναι σήμερα διαθέσιμα αποκλειστικά online μέσω DermStore.com . Και ακριβώς είναι τώρα ένας μεγάλος χρόνος να το δοκιμάσω επειδή είναι προσφέρουμε στους νέους πελάτες κατά 65 τοις εκατό έκπτωση από την κανονική τιμή, μαζί με δωρεάν αποστολή.
Αυτή η περιορισμένη προσφορά χρόνου είναι πολύ καλό για να περάσει επάνω, ειδικά για όσους πίστευαν ότι είχαν κολλήσει για τη ζωή με σκοτάδι, μη ελκυστικό κύκλους γύρω από τα μάτια τους. Και, όταν πρόκειται για την επίτευξη αντίκτυπου στις πώς οι νέοι θα δούμε, μπορεί απλώς να είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για το πρόσωπό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου